nieuws

Makelaars en taxateurs op weg naar één erkenningsregeling

Geen categorie

Vier toonaangevende stichtingen die zich bezighouden met het beoordelen en certificeren van de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs gaan per 1 maart 2004 verder onder één paraplu.

De stichtingen CRMT, SRT, NRVT en WOZ gaan die dag op in de Stichting VastgoedCert die is gevestigd in Rotterdam. Met meer dan 5000 inschrijvingen presenteert de Stichting VastgoedCert zich als hét branchebrede platform voor de registratie en certificatie van makelaars en taxateurs in onroerende zaken. Meer dan veertig organisaties op het gebied van vastgoed, waaronder makelaarsorganisaties NVM en LMV, rentmeesterorganisatie NVR, taxateurorganisatie RVT, ONRI, de Raad Vastgoed Rijksoverheid evenals opleidingsinstellingen, nemen deel aan de nieuwe organisatie. De fusiepartners willen met dit initiatief de wildgroei die in de branche dreigde te ontstaan na het wegvallen van de wettelijke regelingen in 2001, een halt toeroepen.

Reageer op dit artikel