nieuws

loyens & loeff predikaat topkantoor

Geen categorie

De internationaal toonaangevende Chambers Global Guide 2006 omschrijft Loyens & Loeff als hét topkantoor voor fiscaal advies.

De geïnterviewde relaties spreken van ‘by far the number one tax firm in the Netherlands’. De vastgoedpraktijk van Loyens & Loeff behoudt zijn sterke kwalificatie in de tweede categorie. Chambers beoordeelt notaris Hamith Breedveld als ‘star of the real estate practice’ in de hoogste persoonlijke categorie. Om de reputatie en expertise van juridische en fiscale kantoren te beoordelen houdt Chambers jaarlijks wereldwijd duizenden interviews met cliënten. De vastgoedpraktijk van Loyens & Loeff heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Het team adviseerde vorig jaar in de grootste Nederlandse vastgoedtransacties, waaronder Vendex/KBB en Stadshart Amstelveen. De vastgoedpraktijk combineert de expertise van zestig advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Door de hechte samenwerking tussen deze disciplines kan veel aandacht worden besteed aan het fiscaal en juridisch optimaliseren van (transactie)structuren. Loyens & Loeff heeft wereldwijd ruim 1300 medewerkers, onder wie ruim 700 juridische experts in zeven Benelux-kantoren en tien vestigingen in de belangrijkste internationale financiële centra.

Reageer op dit artikel