nieuws

london en birmingham hilton in de verkoop

Geen categorie

Christie + Co hebben opdracht gekregen om twee van de grootste en meest prestigieuze hotels van Hilton Hotels Corporation (NYSE: HLT) in de verkoop te brengen.

Het betreft hier een sale-and-lease-backconstructie met een langdurig meerjarig huurcontract met Hilton.De Hilton London Metropole heeft 1054 kamers en ligt aan de Edgware Road in Centraal-Londen. Het is het grootste hotel van het Verenigd Koninkrijk en is het op een na grootste van Europa. Naast de 1054 hotelkamers heeft het hotel 4300 m2 ultramoderne conferentieruimte, met twee conferentiezalen voor 1500 deelnemers. De Hilton Birmingham Metropole, dat ligt naast het National Exhibition Centre, is het grootste hotel in het Verenigd Koninkrijk buiten Londen. Het hotel heeft 794 kamers en 5900 m2 conferentieruimte. De drie conferentieruimten in het hotel kunnen in totaal 4800 gedelegeerden herbergen. De grootste van de drie – met 2000 plaatsen, is ook de grootste conferentieruimte van het Verenigd Koninkrijk. De Hilton London Metropole wordt te koop aangeboden in volledig eigendom, terwijl er op de Hilton Birmingham Metropole een langdurige erfpacht ligt.

Reageer op dit artikel