nieuws

korteweg ontwikkelt met primavera in boekarest

Geen categorie

Eelko Korteweg is partner geworden in een Roemeens ontwikkelingsbedrijf, Primavera Development.

Deze projectontwikkelaar is opgericht in samenwerking met een Roemeens constructie bedrijf. S-Park ,een kantoorontwikkeling van ruim 34.000 m2, is het eerste project van Primavera Development. S-Park is gelegen in het noorden van Boekarest en wordt begin volgend jaar opgeleverd. Huurders van S-Park zijn onder andere ING Roemenië en CMS Cameron McKenna. Naast S-Park heeft Primavera een aantal kantoor- en woningprojecten in Boekarest in voorbereiding. Eelko Korteweg was hiervoor vier jaar werkzaam bij ING Real Estate Development. Zijn laatste functie was commercieel directeur Centraal-Europa. In de nieuwe, geheel Engelstalige VGM/Real Estate die op 23 oktober op de eerste dag van de Expo Real verschijnt, een uitgebreid interview met Korteweg.

Reageer op dit artikel