nieuws

kempen & co formeert raad van advies

Geen categorie

De directie van de zakenbank Kempen & Co heeft een raad van advies geformeerd.

De raad bestaat uit drie leden. De voorzitter is mr drs A. Offringa (55). Hij was tot 27 april 2005 voorzitter van de raad van bestuur van Friesland Bank, waar hij 27 jaar werkzaam was. Verder is prof. mr S. R. Schuit (63) als lid aangesteld. Hij was tot 1 mei 2005 partner van het internationale advocatenkantoor Allen & Overy en tevens parttime hoogleraar Internationaal Commercieel en Financieel Recht aan de Universiteit Utrecht. Het derde lid is dr ir W. van Vonno (65). Hij was van 1982 tot 1 oktober 2005 voorzitter van de raad van bestuur van de Koninklijke BAM Groep. De raad van advies zal op termijn worden uitgebreid naar vijf leden.

Reageer op dit artikel