nieuws

kardan en bank samen in vastgoed oekraïne

Geen categorie

Kardan gaat samenwerken met de European Bank for Reconstruction and Developement (EBRD) voor de ontwikkeling van onroerend goed in Oekraine.

De EBRD neemt daarom een belang van 10 procent in een onderdeel van GTC SA, een vastgoedonderdeel van Kardan. De partijen hebben afgesproken om tot een bedrag van 100 miljoen dollar aan eigen vermogen te gaan investeren in Oekraïne. De EBRD neemt daarvan maximaal 10 miljoen dollar voor haar rekening. Dit bedrag zou in de toekomst kunnen worden verhoogd als zich meer projecten aandienen. Onderdeel van de strategie van GTC SA in Oekraïne is om samen te werken met betrouwbare lokale partners die aantrekkelijke locaties bezitten in grote steden. GTC SA analyseert op dit moment een aantal potentiele projecten gericht op de kantorenmarkt en winkelcentra. Kardan heeft al investeringen in Oekraïne.

Reageer op dit artikel