nieuws

joop koster partner in maeyveld overleden

Geen categorie

De directie en raad van commissarissen van Maeyveld en de directies van Flatbeheer Onroerendgoed Groep en Rapenburch Vastgoedprojecten hebben bekendgemaakt dat zaterdag 5 augustus tijdens zijn vakantie op 54-jarige leeftijd Joop Koster is overleden.

Koster was al geruime tijd ernstig ziek. Hij was directeur/eigenaar van Flatbeheer Onroerendgoed Groep en van Rapenburch Vastgoedprojecten. In oktober 2005 werd hij commissaris en mede-aandeelhouder van ontwikkelaar Maeyveld. Koster heeft zijn kapitaal verdiend in de Verenigde Staten, onder meer met de bouw van studentenwoningen. In 2001 namen Koster en Bouwfonds Property Finance samen een groot belang in Tarpon Point Marina, een luxe wooncomplex annex jachthaven aan de westkust van Florida. Alle zakelijke belangen van Joop Koster zijn ondergebracht in een stichting die zich primair ten doel stelt de continuïteit van de betrokken bedrijven te garanderen.

Reageer op dit artikel