nieuws

JLL in Forbes Platinum 400 list

Geen categorie

Jones Lang LaSalle is opgenomen in Forbes magazine’s Platinum 400 lijst en is daarmee het enige bedrijf in de vastgoedbranche dat is geselecteerd voor deze prestigieuze lijst, met de beste bedrijven in 26 branchegroepen.

De selectie is gebaseerd op inkomsten en winstgroei, aandeelhoudersrendement, financiële conditie, financiële administratie en bestuur. Voor het produceren van de Platinum 400 zijn meer dan 1000 beursgenoteerde bedrijven geëvalueerd aan de hand van strikte performance criteria over de afgelopen vijf jaar en de meest recente twaalf maanden.’

Het feit dat Jones Lang LaSalle als enig vastgoedservicesbedrijf voorkomt in de Forbes Platinum 400 onderstreept onze focus een uitmuntend bedrijf te willen zijn in onze branche’, aldus Colin Dyer, Chief Executive Officer. ‘Dit is voor ons een bevestiging dat wij voldoen aan onze doelstellingen: het leveren van uitstekende service aan onze klanten, waarde te genereren voor onze aandeelhouders en ons te conformeren aan de hoogste standaarden voor financiële controles en bestuur.’

Reageer op dit artikel