nieuws

ING RE wint projecten in VK en Ierland

Geen categorie

Chatham Quays Limited – een joint venture van ING Real Estate UK en Rialto Homes – heeft de competitie gewonnen voor een gemengde vastgoedontwikkeling op de site Chatham Maritime te Kent.

De vastgoedontwikkeling vergt een investering van 60 miljoen Britse pond (90 miljoen euro) en bestaat uit 303 appartementen verdeeld over twee woontorens en faciliteiten voor retail, leisure en horeca in twee laagbouwblokken (8525 m2 totaal) en parkeergelegenheid voor 361 auto’s. Een kwart van de appartementen is bestemd voor het lagere koopsegment. Ook gaat ING Real Estate Development UK in het Ierse Dundalk het grootste factory outlet center van het land bouwen, Ballymac Shopping Outlet. Partner bij dit project is Coverfield Developments Limited. Het merkendorp omvat 15.487 m2 en vergt een investering van 60 miljoen euro. Het ontwerp is van S&P Architects. Een gedetailleerde uiteenzetting van beide projecten staat in het augustusnummer van Vastgoedmarkt dat vandaag verschijnt.     

Reageer op dit artikel