nieuws

ING huurt 1500 m2 kantoorruimte in China

Geen categorie

ING Insurance heeft in Guangzhou, de hoofdstad van de Chinese provincie Guangdong, 1500 m2 kantoorruimte gehuurd in het centrum van de stad.

Van oudsher concentreren buitenlandse verzekeringsondernemingen zich hoofdzakelijk op de Shanghaise markt. Nu richten zij hun aandacht in toenemende mate op Guangzhou als tweede basis voor de ontwikkeling van activiteiten op het Chinese vasteland.Guangzhou (Kanton) heeft zo’n 40 miljoen inwoners en wordt de ‘werkplaats van de wereld’ genoemd. In de provincie Guangdong bevinden zich eveneens de voormalige kolonies Hongkong en Macao. China is een belangrijk back-office-centrum aan het worden, net als India.ING Insurance werd bij de transactie geadviseerd door DTZ’s kantoor in Shenzhen. De grootste transactie (qua vloeroppervlakte) van dit DTZ-kantoor. Is het advies aan IBM over 6500 m2 voor een research & development-centrum.

Reageer op dit artikel