nieuws

ing en bouwfonds winnen iprijs

Geen categorie

Tijdens de Europese conferentie in Kopenhagen heeft de ICSC de winnaars van de European Shopping Centre Award bekendgemaakt.

Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks toegekend aan het beste nieuwe, herontwikkelde dan wel uitgebreide winkelcentrum in Europa. De prijs voor de beste uitbreiding is gewonnen door Waasland Shopping Center in het Belgische Sint-Niklaas. Dit winkelcentrum is ontwikkeld door ING Real Estate Development en Bouwfonds Ontwikkeling en meet 46.422 m2. In de categorie ‘nieuw klein winkelcentrum’ ging de prijs naar Schlössle Galerie in de Duitse plaats Pforzhein, een winkelcentrum met een oppervlakte van 19.146 m2 dat is ontwikkeld door Multi Development Germany. Dolce Vita in het Portugese Coimbra, dat is ontwikkeld door Amorim Imobiliaria, kreeg de prijs in de categorie ‘nieuw middelgroot winkelcentrum’. De prijs voor het beste nieuwe grote winkelcentrum ging naar twee projecten: Whitefriars in het Engelse Canterbury en Arkadia Shopping Center in het Poolse Warschau. Whitefriars meet 47.564 m2 en is ontwikkeld door Land Securities. Arkadia is een ontwikkeling van ERE Groupe en meet 110.000 m2. Factory Vila do Cconde in Porto won de prijs voor beste outlet-center. Dit project van Neinver Lusitana, Project Imobiliaros meet 12.485 m2.

Reageer op dit artikel