nieuws

info over bedrijfspanden per sms

Geen categorie

Het wordt voortaan mogelijk om per sms specifieke informatie op te vragen over woningen, kavels en bedrijfsruimten.

De onafhankelijke woningsite Ponta.nl biedt een sms-service aan waarmee potentiële kopers 24 uur per dag inzicht kunnen krijgen in bijvoorbeeld het aantal vierkante meters en de vraagprijs. Elk object dat via Ponta.nl wordt aangeboden, heeft een unieke objectcode. Wanneer iemand interesse heeft, kan deze voor 80 eurocent de code sms’en naar nummer 4040. Wanneer de belangstellende meer informatie wenst, kan hij aan de hand van het sms-bericht op Ponta.nl kijken en/of direct contact opnemen met de aanbieder. Voor een bedrag van 16 euro kunnen eigenaren en verhuurders hun pand op de site aanbieden en via de nieuwe sms-dienst. Via de website kan niet op een pand worden geboden. ‘Misschien wel in de toekomst. Maar dat moeten we juridisch nog uitzoeken’, aldus woordvoerder Michael Schönherr.

Reageer op dit artikel