nieuws

in retail: consument blijft positief over warenhuis

Geen categorie

Uit consumentenonderzoek van In Retail (trendbureau voor Marketing & Vastgoed) blijkt dat consumenten winkelen in het warenhuis een ruime voldoende geven.

Hema scoort de hoogste waardering bij de consumenten. Het onderzoek van In Retail is gehouden onder een representatieve steekproef van meer dan 350 Nederlandse consumenten. Het onderzoek van In Retail gaat in op het winkelgedrag, consumentenwaardering, imago en de marktpositie van het warenhuis. Een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit vormt voor de Nederlandse consument de belangrijkste reden om te winkelen in het warenhuis. Consumenten zeggen wel het warenhuis minder vaak te bezoeken dan voorheen en bovendien minder te besteden. In Vastgoedmarkt van november 2006, dat op 24 november verschijnt, wordt er uitgebreid ingegaan op dit onderzoek.

Reageer op dit artikel