nieuws

hoekert en angelier naar delta

Geen categorie

David Hoekert (40) en Robin Angelier (30) treden per 8 januari in dienst bij Delta Projectontwikkeling, Nederlandse werkmaatschappij van Delta Development Group, in Dordrecht.

Hoekert zal als commercieel directeur verantwoordelijk worden voor acquisitie, verhuur/verkoop en marketing activiteiten in Nederland. Angelier wordt commercieel manager en zal zich met name bezighouden met acquisitie en verhuur van vastgoedprojecten in Nederland.Hoekert heeft zijn brede werkervaring opgedaan bij Jones Lang LaSalle. Daar heeft hij diverse functies vervuld zowel nationaal als internationaal. Tevens was hij namens JLL 3 jaar client manager voor Microsoft in Europa. Meest recent was hij verantwoordelijk voor business development gericht op de corporate markt in Nederland. Angelier is 4 jaar werkzaam geweest als vastgoedadviseur bij Jones Lang LaSalle. Hij heeft met name in de regio Rotterdam zowel huurders als verhuurders geadviseerd en begeleid bij transacties op het gebied van commercieel vastgoed.

Reageer op dit artikel