nieuws

Goodman breidt uit in Centraal-Europa

Geen categorie

Goodman heeft 155.000 m2 grond aangekocht in Hongarije voor de ontwikkeling van een logistiek centrum bij de internationale luchthaven Ullo Airport.

Hiervan is 27.000 m2 verhuurd aan een Duits cosmeticabedrijf. In Slowakije verhuurde Goodman het eerste deel van een nog te ontwikkelen logistiek centrum van 180.000 m2. Om de groei in goede banen te leiden, opent de groep bovendien deze en volgende maand kantoren in Polen en Roemenië. In Boedapest kocht Goodman 20.000 m2 land aan. Deze week nam logistiek dienstverlener Bertrans een op maat gemaakt magazijn van 10.000 m2 in Kecskemet in gebruik.

Het pand maakt deel uit van een logistiek centrum van 25.000 m2 dat de vastgoedgroep bezit en beheert voor Bertrans.

Reageer op dit artikel