nieuws

global state over naar bu-structuur

Geen categorie

Stapsgewijs zal de organisatie van vastgoed-CV aanbieder Global State in Weesp worden gestructureerd volgens het principe van Business Units (BU’s).

De nieuwe BU’s zijn: Vastgoedprojecten Noord-Amerika; Vastgoedprojecten Europa; Financial Shared Service Center; en Marketing, Communicatie & Emissies. De eerste twee BU’s worden geleid door oprichter en directeur Dick Beijen senior (1943). Dick Beijen junior heeft zijn werkzaamheden voor de onderneming beëindigd.Pieter van Greevenbroek (1960), een ervaren project- en gebiedsontwikkelaar, voorheen werkzaam voor Multi Vastgoed, heeft per 1 augustus de operationele leiding genomen van de Europese vastgoedactiviteiten. De Noord-Amerikaanse organisatie is eerder dit jaar uitgebreid met twee nieuwe krachten tot drie vakcollega’s. Deze BU blijft operationeel aangestuurd door Dawn McNaught vanuit Atlanta. Het aantal teamleden in Atlanta zal in de nabije toekomst uitgroeien naar vier fulltimers.De BU Financial Shared Service Center houdt zich bezig met en is verantwoordelijk voor financiële rapportages voor alle maatschappen en CV’s. Lammert de Graaf (1971) zal de unit Financial Shared Service Center leiden. De BU Marketing, Communicatie en Emissies wordt geleid door Ingrid Henneken (1960), voorheen Europees marketingcommunicatie manager bij het Amerikaanse 3M. Global State heeft een team van achttien eigen medewerkers en lokale partners in de landen waarin zij werkzaam is.

Reageer op dit artikel