nieuws

fout bij produktie vastgoedmarkt van augustus 2006

Geen categorie

Gisteren meldde de redactie in Nieuwsbrief dat in Vastgoedmarkt van augustus 2006, die vandaag verschijnt een interview zou staan met de managing directors van Colliers International, Norbert ter Mors en Jos Schussel, over hun groeistrategie.

Zoals bekend hebben de makelaarskantoren Colliers NMS in Amsterdam en RSP/Schussel in Eindhoven op 10 mei van dit jaar hun krachten gebundeld en opereren zij sindsdien gezamenlijk onder de naam Colliers International. Door een fout bij de drukker van Vastgoedmarkt is de pagina, met daarop het betreffende interview, niet meegedrukt. In plaats daarvan is een advertentiepagina tweemaal meegenomen. Vastgoedmarkt betreurt de fout bij de drukkerij en zal het interview plaatsen in het septembernummer, dat op 29 september verschijnt.

Reageer op dit artikel