nieuws

expo real rekent op 10 procent meer deelnemers

Geen categorie

Twee maanden voor de Expo Real (die van 23 tot en met 25 augustus in München wordt gehouden) meldt de Messe München al een stijging van het aantal deelnemers met minimaal 10 procent.

Volgens de organisatoren van de internationale vastgoedbeurs hebben zich al 1550 ondernemingen uit 35 landen aangemeld voor een al dan niet gedeelde stand. En kwart daarvan komt uit het buitenland. Onder de naam Holland Region participeren zeventien partijen in één gemeenschappelijke stand tijdens de Expo Real. Naast de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht (de G4), participeren Vastgoedmarkt, Troostwijk Makelaars, FGH-Bank, Dynamis, Grontmij, Maasstede Vastgoed, Schaap & Partners, Buck Consultants, SHBE, Amsterdam Airport Area, NVM, PropertyNL en Prisma Core Management.

Reageer op dit artikel