nieuws

eurinpro ontwikkelt logistiek centrum in belgië

Geen categorie

Investeerder en logistiek vastgoedontwikkelaar Eurinpro gaat voor DHL Exel Supply Chain een Mega Food Center realiseren op industriegebied De Kersdonk in Tisselt binnen de gemeente Willebroek in België.

Tijdens de eerste fase wordt 32.000 m2 ontwikkeld. Voor de periode 2006-2009 staat een uitbreiding van maximaal 40.000 m2 op het programma. Jan Deltour, manager director DHL Exel Supply Chain België denkt dat er begin 2009 ongeveer 300 tot 350 medewerkers nodig zijn om alle activiteiten in het volledig uitgebouwde Kersdonk uit te kunnen voeren. DHL Exel Supply Chain zal het logistieke centrum huren van Eurinpro. Yves Boonen, country manager Eurinpro België over de specifieke kwaliteiten van de locatie: ‘De Kersdonk site ligt op 3 kilometer van de snelweg A12 die tussen Antwerpen en Brussel loopt. Het toekomstige logistieke centrum bevindt zich op 30 kilometer van Antwerpen en haar haven en op 30 kilometer van Brussel en de internationale luchthaven. Bovendien ligt de Willebroek barge terminal op 7 kilometer van de site, wat de multimodaliteit en bereikbaarheid van het logistiek centrum aanzienlijk verhoogt.’ Het investeringsbedrag en de overeengekomen huurprijs is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel