nieuws

erik röling naar am

Geen categorie

Erik Röling MRE MRICS is door AM benoemd tot directeur commercieel vastgoed.

Hij treedt per 1 augustus in dienst. Röling (42) is afkomstig van Johan Matser Projectontwikkeling.Röling is vanaf 1995 werkzaam bij Johan Matser, waar hij sinds 2000 de functie van adjunct-directeur bekleedt. Voordien werkte hij bij Amstelland Vastgoed, een van de voorgangers van het huidige AM. Met deze benoeming geeft AM uitvoering aan de eerder aangekondigde versterking van de expertise voor commercieel vastgoed. Onder leiding van Erik Röling zal de huidige posities op het gebied van commercieel vastgoed en multifunctionele projecten verder worden uitgebreid in nauwe samenwerking met de zeven regiokantoren van AM. De onderneming is actief in een aantal grootschalige gebiedsontwikkelingen, waaronder: Kaap de Goede Hoek (Hoek van Holland), Bergse Haven (Bergen op Zoom), Werkstad A4 (Schiphol) en Bloemendalerpolder (Muiden-Naarden). Daarnaast is AM betrokken bij een groot aantal multifunctionele projecten, zoals Bachplein in Zwolle (winkelcentrum en appartementen), Twekkelerveld in Enschede (winkelcentrum, medische voorzieningen en woningen), Saendelft in Zaandam (woningen en winkelcentrum) en de ontwikkeling van Gershwin aan de Zuidas in Amsterdam (zes werk- en woontorens). Verder heeft AM op het gebied van solitaire kantoorontwikkelingen onder meer het voormalige Gak-kantoor, gelegen aan de A10 in Amsterdam, in ontwikkeling.

Reageer op dit artikel