nieuws

eig richt nieuwe dochteronderneming op

Geen categorie

E.I

G Expertise Group, onderdeel van de E.I.G European Investment Group AG (E.I.G AG), gevestigd te Maastricht, Berlijn en Düsseldorf, heeft per 29 maart 2006 een nieuwe dochteronderneming opgericht: E.I.G Property Valuation & Advisory Services, gevestigd in het WTC te Amsterdam. De directeur van deze nieuwe onderneming is Simon P. Brading.E.I.G AG vervult een onafhankelijke, ondersteunende rol voor Nederlandse en internationale beleggers. Zij streeft ernaar zich te ontwikkelen tot een breed georiënteerde internationale vastgoedonderneming. Professionele vastgoedwaardering vormt hiervan een essentieel onderdeel.In eerste instantie zal E.I.G Property Valuation & Advisory Services zich richten op taxaties en ondersteunende adviesdiensten op de Nederlandse markt. Nog in de loop van dit jaar zal de onderneming haar activiteiten uitbreiden naar Duitsland. Simon P. Brading begon zijn loopbaan in 1973 bij Jones Lang Wootton, waar hij na een tussentijdse periode van 5 jaar bij Richard Ellis teruggekomen is als hoofd van de taxatieafdeling en later als adjunct-directeur bij Jones Lang LaSalle heeft gewerkt. Van 2002 tot 2005 is hij actief geweest bij Troostwijk Taxaties.

Reageer op dit artikel