nieuws

eerste aankoop redevco in slowakije

Geen categorie

Redevco Centraal Europa heeft voor 26 miljoen euro zijn eerste portfolio verworven die bestaat uit drie winkelcentra in Slowakije.

De centra zijn gelegen in Bratislava, Nitra en Banska Bystrica. Het gezamenlijke oppervlak is 20.000 m2 winkelruimte. Onder de huurders bevinden zich Adedssa, Takko, Okay Electronics, New Yorker, Vögele en DM Drugstore. De oplevering van de winkelcentra is voorzien in 2008.De portfolio wordt voor gefinancierd door Redevco en ontwikkeld door Alfa, een Oostenrijkse/Slowaakse ontwikkelaar. Het ontwerp voor de winkelcentra is van de Oostenrijkse Delta Group in samenwerking met Immoproject Slovakia. De aankoop in Slowakije is in de lijn van Redevco’s strategie van geografische spreiding. Inclusief Slowakije is Redevco nu actief in achttien Europese landen. De komende jaren wil het vastgoedbedrijf verder expanderen in Scandinavië, de Baltische landen en Centraal en Zuid Europa.

Reageer op dit artikel