nieuws

duitse kledingketen wil nederland veroveren

Geen categorie

De Duitse young fashion keten New Yorker wil binnen vijf jaar 25 winkels in Nederland openen.

In het najaar van 2005 werd de eerste Nederlandse winkel van New Yorker geopend in het winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn. In februari zal er een vestiging in Rotterdam komen. Dat meldt de website van ondernemersorganisatie MKB Nederland. Volgens financieel manager Rijk van Dijk moeten er daarna nog 22 A1-locaties komen binnen vijf jaar. New Yorker wil in Nederland een goede dekking hebben. De keten opent het liefste winkels in steden met minstens 150.000 inwoners. Van Dijk ziet Cool Cat en The Sting als voornaamste concurrenten, maar vreest de concurrentie niet. New Yorker zou namelijk al erg populair zijn onder Europese jongeren.

Reageer op dit artikel