nieuws

drie genomineerden ivbn scriptieprijs

Geen categorie

Dinsdag 6 februari 2007 wordt voor de vijfde maal de IVBN Scriptieprijs uitgereikt in het Fortis Auditorium in Utrecht.

De jury van de IVBN Scriptieprijs 2007 ontving dit jaar in totaal 21 inzendingen. Uit deze inzendingen heeft de jury drie genomineerden gekozen. Dat zijn:- Performance van beursgenoteerde vastgoedbeleggingsinstellingen. Een beoordelingsmodel voor de vastgoedportefeuille; Bart de Bont en Jeroen de Heus, Technische Universiteit Eindhoven (Faculteit Bouwkunde).- Corporate Growth and Perfomance: International evidence on how public property firms grow and create value; Stephan Fung, Universiteit van Amsterdam (Faculteit der Economische wetenschappen en Econometrie/Financiering en Organisatie).- Valuation of Vacant Properties; Serge Schiltz, Amsterdam School of Real Estate.De prijs is een door de werkgroep professionaliseren van IVBN ingestelde jaarlijkse stimuleringsprijs voor studenten die afstuderen op een vastgoedgerelateerd onderwerp. De scriptie moet relevant zijn voor de belangen van Nederlandse beleggers in vastgoed, voor het beleggen in Nederlands vastgoed, dan wel voor beleggen in vastgoed. Met deze prijs wil de IVBN bijdragen aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van de vastgoedbeleggingssector in Nederland. Aan de prijs is een geldbedrag van 5.000 euro verbonden. De overige genomineerden ontvangen eder 500 euro.

Reageer op dit artikel