nieuws

doets en hilverink commissaris aedex

Geen categorie

Jan Doets en Henk Hilverink zijn gisteren toegetreden tot de raad van commissarissen van Aedex, de uitvoeringsorganisatie van de Aedex/IPD Corporatie Vastgoedindex.

Op hetzelfde moment trad commissaris van het eerste uur W.D. van Leeuwen uit de raad terug. Dick Hamersma en professor Piet Eichholtz houden zitting.Doets (1944) was tot 2005 CEO van ING Real Estate. Na zijn pensionering is hij als zelfstandig adviseur onder andere kwartiermaker voor de Zuidas in Amsterdam en als commissaris verbonden aan bedrijven als Vesteda, Q-park en de op het terrein van wonen, zorg, welzijn en dienstverlening werkzame Osiragroep. Hilverink (1947) was tot 2004 directievoorzitter van Vesteda Groep (tot 1998 ABP Woningfonds). Hilverink is tevens bestuurslid van Stichting ROZ Vastgoedindex en commissaris van het Stedenfonds Amsterdam.In de Aedex/IPD Corporatie Vastgoedindex participeren per einde 2006 58 woningcorporaties met ruim 800.000 woningen verspreid over heel Nederland. Dit komt overeen met een geïnvesteerd vermogen van ruim 70 miljard euro: een derde van alle in Nederland door woningcorporaties gedane investeringen.

Reageer op dit artikel