nieuws

directeur ruimtelijke informatie arcadis

Geen categorie

Hendrik Jan Bakhuizen (43) is benoemd tot directeur Ruimtelijke Informatie van Arcadis Nederland.

Hij was de afgelopen jaren werkzaam als regiomanager voor Arcadis in Assen en Apeldoorn. Arcadis ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Ruimtelijke Informatie is sterk in ontwikkeling. ‘De behoefte aan geo- en landmeetkundige data voor infrastructurele, milieu- en vastgoedprojecten groeit. Mede omdat deze informatie de basis vormt voor het efficiënt managen van deze projecten. Daarbij wordt gebruikgemaakt van innovatieve oplossingen, die Arcadis kan bieden door investeringen in nieuwe technologie’, zegt Kees Slingerland, directeur van Arcadis Nederland. ‘Hendrik-Jan Bakhuizen zal een belangrijke initiërende en stimulerende rol vervullen in de verdere ontwikkeling en realisatie van onze groeistrategie.’

Reageer op dit artikel