nieuws

correctie op bericht huiszoeking bij david beesemer

Geen categorie

In de Nieuwsbrief van afgelopen dinsdag hebben wij onder de kop ‘Huiszoeking bij David Beesemer en Maaike Dijkhuis’ bericht dat de Fiod-ECD voor de aanhouding van Willem Holleeder het kantoor van vastgoedhandelaar David Beesemer aan de Apollolaan in Amsterdam heeft doorzocht.

David Beesemer laat ons via zijn advocaat weten, dat de Fiod/ECD op 30 januari inderdaad van hem op zijn kantoor aan de Apollolaan enkele stukken heeft ontvangen over de periode dat hij nog directeur was van de Merwedegroep. Advocaat Carel Raymakers van Boekel De Nerée laat ons weten, dat Beesemer ‘in deze NIET als verdachte is aangemerkt, hetgeen met zoveel woorden door de bij de doorzoeking aanwezige rechtercommissaris, mevrouw mr. De Vries, ook is bevestigd.’ Verder benadrukt Raymakers dat Beesemer ‘sinds medio 2004 niet langer directeur is van de Merwedegroep en dat hij de bij hem daaromtrent nog aanwezige gegevens vrijwillig heeft afgegeven en dat overigens GEEN doorzoeking in het pand heeft plaatsgevonden.’ Vastgoedmarkt heeft geen enkele reden om vraagtekens te plaatsen bij deze versie van de gebeurtenissen op 30 januari in het kantoor van David Beesemer en betreurt het als door de gekozen formulering in het bericht een andere, voor Beesemer ongewenste associatie is gewekt.

Reageer op dit artikel