nieuws

corporatie talis beste werkgever 2005

Geen categorie

Aan woningcorporatie Talis uit Nijmegen is op 23 maart in Amsterdam ‘Dé Werkgever van 2005 Award’ uitgereikt.

Talis scoorde bij werkgevers tot 1000 personeelsleden het hoogst op tevredenheid en motivatie van de medewerkers. De Award is een initiatief van Effectory, marktleider in medewerkersonderzoek.Talis verhuurt 14.000 woningen in Nijmegen en Wijchen en bouwt jaarlijks 350 hoogwaardige huur- en koopwoningen. Talis heeft bijzondere aandacht voor mensen met een kwetsbare positie op de woonmarkt. Zo heeft de corporatie met de gemeente afgesproken ruim 8.400 woningen in de goedkoopste huurklasse beschikbaar te houden. Vorig jaar is een complex geopend, waarin ‘gewone’ huurders en mensen met een beperking samen zijn gehuisvest.

Reageer op dit artikel