nieuws

corio: opening winkelcentrum napels in 2007

Geen categorie

Corio verwacht dat zijn Italiaanse winkelcentrum Campania nabij Napels in 2007 kan worden geopend.

Topman Jan de Kreij van Corio zegde eind vorige week toe dat de problemen met de Italiaanse ontwikkelaar Barletta Group voor het eind van dit jaar zijn opgelost. Het winkelcentrum in Marcianise, ongeveer 20 kilometer ten noorden van Napels, zou al eind 2004 worden opgeleverd. Corio raakte echter in conflict met Barletta, nadat de ontwikkelaar zijn contractuele verplichtingen niet bleek na te komen. Volgens De Kreij is het conflict nog steeds niet opgelost. Hij herhaalde echter dat Corio er juridisch zeer sterk voor staat. Het Utrechtse vastgoedbedrijf heeft al voorschotten betaald op de overeengekomen prijs voor het winkelcentrum Campania voor een bedrag van in totaal 46,8 miljoen euro.

Reageer op dit artikel