nieuws

cityscape dubai grootste vastgoedevenement

Geen categorie

Cityscape Dubai 2006, het vastgoedevenement dat plaatsvond van 4 tot en met 6 december in het Golfstaatje Dubai, is uitgegroeid tot het grootste real estate evenement ter wereld.

Dit jaar is de beursoppervlakte met 130 procent toegenomen tot 55.000 m2. Er namen 500 exposanten deel uit 55 landen. Het aantal bezoekers liep op tot 35.000 bezoekers.Tussen alle ?groot-groter-grootst’ presentaties zijn ook steeds meer partijen van buiten de regio terug te vinden. De aanwezige Nederlanders geven aan dat zij uitstekende zaken hebben gedaan. DHV, Dutch Docklands en Royal Haskoning waren aanwezig met een stand. DHV deed dat in combinatie met een aantal vooraanstaande Nederlandse architecten: ONL Oosterhuis Lenard, Cepezed, Architecten Cie en Ector Hoogstad. Deze architecten ontvingen ook een goede respons op hun lezingen tijdens het World Architecture Congress. Een groot aantal standhouders, onder wie de Nederlanders, hebben aangegeven ook op de Cityscape beurs in Abu Dhabi aanwezig te willen zijn. Deze wordt gehouden van 8 tot en met 10 mei 2007. De volgende Cityscape Dubai vindt plaats van 16 tot en met 18 oktober 2007.

Reageer op dit artikel