nieuws

cgi plaatst order bij x.project ag

Geen categorie

Commerz Grundbesitz-Investmentgesellschaft mbH (CGI) in Wiesbaden vertrouwt aan x.

roject AG de documentatie toe van haar complete Europese portefeuille. CGI zal via internet toegang hebben tot alle technische details op basis van het documentatieprogramma x.CAD-View. CGI heeft als kapitaalbeleggingsbedrijf voor de vastgoedfondsen met veranderlijk kapitaal Haus Invest Europa en Haus Invest Global een vastgoedportefeuille van meer dan 11 miljard euro en in totaal 500.000 beleggers. CGI verwacht dat de administratie van haar vastgoedportefeuille in 14 Europese landen dankzij de documentatieoplossing van x.project veel doeltreffender zal worden. CGI zal x.CAD-View daarnaast als een marketingprogramma gebruiken voor verhuuractiviteiten.Via het documentatieprogramma worden alle gegevens over de architectuur en de service van een gebouw online geregistreerd, gestructureerd en voorgesteld. Verantwoordelijken voor de fondsen bij CGI krijgen aldus snel complete toegang tot alle noodzakelijke informatie over het gebouw, zoals de oppervlakte, hoogte, energievoorziening, installaties, brandbeveiliging en leidingen.

Reageer op dit artikel