nieuws

carpetright opent tien nieuwe vestigingen

Geen categorie

Tapijtgigant Carpetright breidt het aantal vestigingen in Nederland de komende maanden uit van zeventig naar tachtig.

Nederland wordt door de Britse formule gebruikt als belangrijkste springplank naar het Europese vasteland. Deze week werd in Waalwijk de honderdste vestiging op het Europese vasteland geopend. Daarvan zijn er dus zeventig gevestigd in Nederland, terwijl in België 28 winkels zitten. De overige twee tapijtwinkels zitten in Polen. De opening in Waalwijk werd verricht door oprichter Lord Harris. Het bedrijf is naar eigen zeggen marktleider in tapijt in Nederland, met een marktaandeel van 20 procent. De komende jaren wil het bedrijf dit aandeel nog verder uitbreiden. In eigen land beschikt Carpetright al over vijfhonderd winkels. De in 1988 opgerichte formule noemt zich ook marktleider in Europa.

Reageer op dit artikel