nieuws

beste duitse ondernemer in n-h

Geen categorie

Op de netwerkbijeenkomst van de provincie Noord-Holland tijdens de Expo Real in München is een oorkonde uitgereikt aan de beste Duitse ondernemer in de provincie, de Duitse investeerder Wilfried Duchant.

Gedeputeerde Hooijmaijers zette tijdens de bijeenkomst uiteen waarom Duitse ondernemers in Noord-Holland moeten investeren. Hans Schipper, gedeputeerde Economie, en Ton Hooijmaijers, gedeputeerde Ruimtelijke Ordening van de provincie Noord-Holland, zijn aanwezig op de vastgoedbeurs Expo Real in München om Duitse investeerders te interesseren voor de Noord-Hollandse vastgoedmarkt. Gedeputeerde Hooijmaijers heeft tijdens deze bijeenkomst gesproken over de kracht en de aantrekkingskracht van Noord-Holland voor Duitse investeerders. De kwaliteiten van Noord-Holland zitten niet alleen in Schiphol, de haven van Amsterdam en de bloemenveiling in Aalsmeer. De kwaliteiten zitten ook in het goede businessklimaat, het ICT en mediacluster en de aanwezigheid van strand, groen en cultuur. Kortom: er liggen volop kansen voor bedrijven die willen investeren in vastgoed.

Reageer op dit artikel