nieuws

award voor vastgoedinnovaties

Geen categorie

In het kader van het vijfjarig bestaan lanceert Funda de Funda Award met prijzen voor beste innovatie binnen de vastgoedwereld.

Er worden drie Awards uitgereikt: Meest Innovatieve Idee, Beste Uitvoering en de Publieksprijs. Bedrijven, organisaties of personen die in aanmerking willen komen voor een Funda Award, moeten het afgelopen jaar vooruitstrevend zijn geweest bij businessmodellen, gebruik van techniek, marktbewerking en/of nieuwe concepten binnen de vastgoedsector. Funda wil met de prijs innovaties stimuleren binnen de vastgoedsector. Een jury, onder leiding van voorzitter Vincent Evers, selecteert in totaal tien genomineerden. Het publiek kiest uit de genomineerden de winnaar van de Publieksprijs. De Funda Awards worden donderdag 16 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Cruise Terminal Amsterdam uitgereikt.

Reageer op dit artikel