nieuws

atos origin huurt 20.000 m2 in eindhoven

Geen categorie

Zoals Vastgoedmarkt medio 2005 al aankondigde heeft ICT-onderneming Atos Origin ongeveer 20.

00 m2 kantoorruimte gehuurd in Eindhoven, verdeeld over twee locaties. Het betreft de aanhuur van 12.120 m2 kantoorruimte in een nieuw te realiseren gebouw op het kantoren- en bedrijvenpark Flight Forum in Eindhoven. De nieuwe huisvesting moet plaatsbieden aan de werknemers die nu zijn verdeeld over drie locaties in de regio Eindhoven. Het gebouw dat inmiddels in aanbouw is, zal naar verwachting medio 2007 worden opgeleverd. Atos Origin huurt het geheel voor een periode van tien jaar. Verhuurder van het gebouw is de ontwikkelingscombinatie Kroon Vastgoed in Eindhoven. De overeengekomen huurprijs is niet bekendgemaakt.Naast dit gebouw heeft Atos Origin besloten een nieuwe tienjarige huurovereenkomst af te sluiten voor zijn datacenter aan de Tarasconweg 2 te Eindhoven. Dit kantoorgebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal 7.861 m2 kantoor- en atelierruimte en 100 parkeerplaatsen. Verhuurder van het gebouw is SUV. Een huurprijs wordt niet bekendgemaakt. Jones Lang LaSalle adviseerde Atos Origin bij beide transacties. Eerder dit jaar heeft Jones Lang LaSalle Atos Origin geadviseerd bij de huurverlengingen op de huidige locaties aan de Vonderweg 11 in Eindhoven (5.086 m2) en De Run 1121 in Veldhoven (3.400 m2). Deze huurovereenkomsten zullen aflopen eind 2007, wanneer Atos Origin zijn nieuwbouw in Eindhoven in gebruik heeft genomen.

Reageer op dit artikel