nieuws

anti-kraak zamelde in voor kidsrights tijdens mipim

Geen categorie

Anti-Kraak bv, een landelijke organisatie die oplossing biedt bij tijdelijk leegstaand vastgoed, heeft tijdens de vastgoedbeurs Mipim 2006 in Cannes een promotieteam ingezet voor het inzamelen van donaties voor een KidsRights hulpproject.

oost Koenders, directeur Anti-Kraak bv: ‘Wij zijn verheugd dat er een bedrag ingezameld is van 1.450 euro. Door de afspraken met KidsRights en de Wilde Ganzen wordt dit bedrag nog eens verdubbeld.’Naast deze actie tijdens de Mipim 2006, maakt Anti-Kraak bv maandelijks een gedeelte van de opbrengsten over aan KidsRights voor een bijzonder project in Johannesburg, Zuid-Afrika. Hierbij gaat het om het bouwen van een fatsoenlijk huis voor een vrouw die 27 AIDS-weeskinderen heeft opgenomen in haar eigen bouwvallige hutje in de sloppen.

Reageer op dit artikel