nieuws

ahold stoot distributiecentra in vs af

Geen categorie

Het supermarktconcern Ahold stoot twee distributiecentra in de Verenigde Staten af.

Een Amerikaanse vastgoedinvesteerder neemt de logistieke centra over voor ongeveer 90 miljoen dollar. Dat heeft Ahold maandag bekendgemaakt. De overname betreft een distributiecentrum van dochter Giant-Landover in Maryland. Daarnaast doet Ahold het logistiek centrum van dochterbedrijf Stop & Shop in North Haven, Connecticut, over aan het vastgoedbedrijf. Stop & Shop wil de werkzaamheden van dit centrum deels overhevelen naar een andere locatie en deels naar een externe distributeur. Dit kost 850 banen. Daar staat de uitbreiding tegenover van de werkgelegenheid bij een andere vestiging van Stop & Shop in Freetown, Massachusetts.

Reageer op dit artikel