nieuws

ah to go wil verder uitbreiden

Geen categorie

De keten AH to go wil flink uitbreiden in de grootste treinstations van het land.

Vooral in het noorden van het land ambieert franchisenemer Servex uitbreiding van het aantal vestigingen. Het bedrijf denkt zelfs aan verschillende vestigingen in de grootste stations. In Arnhem is gisteren de 22e vestiging in het tijdelijk Centraal Station geopend. De komende maanden zullen er ook nieuwe vestigingen worden geopend in station Amsterdam, Bijlmer, Apeldoorn, Hilversum en Dordrecht. Servex heeft in samenwerking met AH aanpassingen aan het kassasysteem gedaan. Door de aanpassingen hoopt het bedrijf de enorme klantenstroom beter te kunnen verwerken. Met snellere pinapparatuur wordt bijvoorbeeld al 30 procent tijdwinst per transactie geboekt. Ook blijven AH to go’s steeds langer open. Sommige vestigingen sluiten pas om één uur ’s nacht hun deuren.

Reageer op dit artikel