nieuws

aanbod nieuwbouwwoningen op één website

Geen categorie

Op vrijdag 13 oktober wordt een nieuwe website gelanceerd met het complete aanbod aan nieuwbouwwoningen.

De website is een gezamenlijk initiatief van de projectontwikkelaars, bouwondernemingen, woningbeleggers en hun brancheverenigingen Neprom en NVB. De site bevat het complete woningaanbod van koopwoningen, huurwoningen en projecten in ontwikkeling. Iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning kan via deze site alle informatie rechtstreeks van internet halen. Het huidige informatieaanbod is sterk versnipperd en hierdoor vaak moeilijk te vinden. De consument is met deze site niet langer afhankelijk van de informatieverstrekking via de uitgevers, gemeenten, makelaars of andere informatiebronnen.Amvest, AM Wonen, Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling, BAM Vastgoed, Bemog Projectontwikkeling, Blauwhoed, Bouwfonds Mab Ontwikkeling, BVR-Groep, Dura Vermeer, Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling, ING Real Estate, Rabo Vastgoed, TBI Holdings, Vesteda Groep en Volker Wessels alsook de Neprom en NVB behoren tot de initiatiefnemers van Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal.De initiatiefnemers van de site vertegenwoordigen samen al meer dan de helft van het complete marktaanbod aan nieuwbouwwoningen. Na de lancering zijn ook alle overige ontwikkelaars welkom hun aanbod hierop te zetten. De verwachting is dat hierdoor de site op korte termijn het volledige marktaanbod zal gaan omvatten.

Reageer op dit artikel