blog

Nieuwsstelling: Storm mode-middensegment op komst

Geen categorie

Nieuwsstelling: Storm mode-middensegment op komst

Het besluit van Mexx om na twintig jaar zijn flagship store te verlaten, is een teken dat vijf jaar laagconjunctuur diepe sporen in het winkellandschap achterlaten. Dat schrijft Martijn Vlasveld MSc MRE (assetmanager Dutch Retail Fund, CBRE Global Investors) vanmiddag in de weekbrief.

Volgens hem zijn zulke scherpe keuzes noodzakelijk voor retailers. Ook de keuze van De Bijenkorf om vijf warenhuizen in minder interessante steden te sluiten en een luxer en duurder assortiment in te voeren, past in dat beeld. Vlasveld vraagt zich af welk retaillandschap ontstaat. Gelet op deze recente ontwikkelingen ziet het ernaar uit dat de zwaarste klappen in het middensegment, vooral in de mode, gaan vallen. Mee (on)eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel