blog

Nieuwsstelling: SS Rotterdam mag Maasstad niet uit na verkoop

Geen categorie

Nieuwsstelling: SS Rotterdam mag Maasstad niet uit na verkoop

Het Haagse gerechtshof heeft het beslag opgeheven van de Veka Group en Westwind Holding op de aandelen van Woonbron in het SS Rotterdam.
De beoogde verkoop van de voormalige oceaanstomer bij Katendrecht aan WestCord Hotels is daarmee een stap dichterbij. De budgetoverschrijding van meer dan 200 miljoen euro bij de verbouwing heeft de huurders van Woonbron en daarmee de Rotterdamse gemeenschap op kosten gejaagd. Rotterdam heeft er recht op het schip te behouden. Daarom mag in de beoogde verkoopovereenkomst niet de bepaling ontbreken dat het SS Rotterdam voor altijd in de Maasstad blijft.

Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel