blog

Nieuwsstelling: woningprijzen gaan sneller stijgen dan inflatie

Geen categorie

Nieuwsstelling: woningprijzen gaan sneller stijgen dan inflatie

Het regeerakkoord van Rutte II legt het fundament voor herstel op termijn van de woningmarkt. Een deel van het effect van de beperking van de hypotheekrenteaftrek is al ingeprijsd. Na een korte periode waarin het nieuwe prijsniveau duidelijk moet worden, komt er herstel zoals zich dat nu al aftekent in de Verenigde Staten. Dat stelde Syntrus Achmea Real Estate & Finance dinsdag in zijn reactie op het regeerakkoord. ‘Gezien de groei van het aantal huishoudens en de nu sterk achterblijvende woningproductie, denken we dat de woningprijzen op termijn weer sneller zullen stijgen dan de inflatie’, aldus Syntrus Achmea.
Deelt u deze analyse?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel