nieuws

Lucht voor winkels Miller & Monroe

Financieel

Vidrea Retail heeft de tijd gekregen van huisbankier ABN Amro om haar financiële problemen op te lossen

Lucht voor winkels Miller & Monroe

Vidrea Retail, uitbater van mode- en lifestylewinkelketen Miller & Monroe, vroeg op 15 april 2019 uitstel van betaling aan.  Het bedrijf, ontstaan na de doorstart van de failliete modewinkelketen Charles Vögele, heeft  72 vestigingen in Nederland en 160 in Duitsland. In totaal werken er 550 mensen bij Vidrea.

Met instemming van de bewindvoerder is daags na de surseance overeenstemming bereikt met Vidrea’s huisbankier ABN Amro waardoor de bedrijfsvoering voorlopig kan worden voortgezet.

Verder maakt Vidrea Retail bekent dat Remt Melles per 1 mei terugkeert als CEO van de onderneming. Melles was reeds bij de start van Miller & Monroe in 2017 in deze functie werkzaam en gaf eerder leiding aan bekende moderetailbedrijven als Miss Etam en M&S Mode.

 

Reageer op dit artikel