nieuws

Europese taxatie-alliantie presenteert zich tijdens Mipim

Financieel

Europese taxatie-alliantie presenteert zich tijdens Mipim
James-Naftalin

Crédit Foncier Immobilier Expertise en Kenstone Real Estate Valuers zijn een samenwerking aangegaan met vijf andere Europese taxateurs.

De tijdens vastgoedbeurs Mipim gepresenteerde alliantie bestaat uit:

Crédit Foncier Immobilier – Expertise, Parijs

  • Kenstone Real Estate Valuers, Frankfurt
  • Cluttons, Londen
  • Stadim, Antwerpen
  • Wüest Partner, Zurich
  • MJ Group, Madrid, Londen
  • Property Value Consultants, Deventer.

De alliantie beslaat tiental Europese landen: Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, België, Luxemburg, Spanje, Portugal, Italië en Zwitserland. De 250 taxateurs die er werken hebben in 2017 meer dan 50.000 taxaties uitgevoerd. De objecten in kwestie vertegenwoordigden een waarde van ruim 350 miljard euro.

Property Value Consultants werkt sinds ruim vijf jaar voor Kenstone en Credit Foncier Immobilier. Property Value Consultants. Het Deventer kantoor doet taxaties van commercieel en specialistisch vastgoed. In de uitvoering van grotere opdrachten wordt samengewerkt met vaste partners, waaronder Base Value en Hopman & Schreuder Taxaties & Vastgoedconsultancy.

James Naftalin, directeur internationale ontwikkeling bij Crédit Foncier Immobilier – Expertise, is genomineerd als voorzitter van de alliantie en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en coördinatie van het netwerk. Crédit Foncier Immobilier – Expertise werkt al sinds 2016 samen met Kenstone Real Estate Valuers.

Reageer op dit artikel