nieuws

JLL rapporteert recordomzet over 2017

Financieel

JLL rapporteert een recordomzet over heel 2017 van 7,9 miljard dollar en omzet in het vierde kwartaal van 2,5 miljard dollar, beide 17 procent hoger dan het jaar ervoor.

JLL rapporteert recordomzet over 2017

COO en CFO Reynout Vroegop van JLL Nederland: ‘De omzet voor EMEA is in 2017 met 24 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder. Ook in Nederland heeft het financiële resultaat een positieve beweging laten zien ten opzichte van 2016. De resultaten over het jaar 2017 liggen op een historisch hoog niveau. Ik ben dan ook zeer tevreden over de ontwikkelingen in brede zin. De grootste groei is zichtbaar in de transactionele activiteiten van Capital Markets en Agency. De investeringen in data en technologie hebben steeds meer impact op onze business performance.’

De gecorrigeerde winst per aandeel over 2017 bedroeg 9,16 dollar.

Reageer op dit artikel