nieuws

Lebe participeert in H&P International Real Estate

Financieel

Lebe Group en H&P International Real Estate bundelen krachten. Lebe neemt per 1 oktober 2017 50 procent van de aandelen H&P International Real Estate over.

Lebe participeert in H&P International Real Estate
Avantis Business Center in Heerlen

Hiermee krijgt de dienstverlening een impuls, vindt er een bundeling van kennis plaats en breidt de beheerportefeuille uit tot 500.000 m2, aldus de partners. Lebe Group wordt nu ook actief over de grenzen. H&P International Real Estate werd opgericht in 2005. De asset- en property manager beschikt over een uitgebreid netwerk in Nederland, Duitsland en België. Lebe Group, opgericht in 1990, neem bedrijfspanden over te nemen om ze vervolgens met een eigen bouwteam naar de huidige maatstaven te renoveren en te verhuren.

Onlangs heeft Lebe aan de eigen portefeuille Avantis Business Center toegevoegd, een grensoverschrijdend kantoorverzamelgebouw van 6.245 m2 in Heerlen/Aken. De vernieuwde organisatie zegt met een team van totaal veertig medewerkers in staat te zijn om de verhuur, administratie, facilitaire ondersteuning, het asset- en property management en aankoop/verkoop te begeleiden. Het netwerk strekt zich nu verder uit tot Zwitserland en de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel