nieuws

Savills property-manager van ITO SOM

Financieel

Union Investment heeft vastgoedadviseur Savills aangesteld om kantoorgebouw ITO SOM op de Zuidas in Amsterdam te beheren.

Savills property-manager van ITO SOM
ITO-SOM Zuidas Amsterdam

De opdracht omvat  het commercieel, technisch en administratief management van ITO SOM. De ITO-toren (34.000 m2) ligt aan het Gustav Mahlerplein en het SOM-gebouw (18.000  m2) aan de Gustav Mahlerlaan. Huurders van het multi-tenant gebouw zijn onder andere Houthoff Buruma, Accenture, Tribes en Boston Consulting.

Philippine Bogaardt, head of Commercial Property Management: We zijn zeer verheugd om dit iconische gebouw aan onze beheerportefeuille toe te voegen en onze relatie met Union Investment, voor wie we op dit moment UNStudio, AkzoNobel, Stibbe en Crowne Plaza hotel beheren, verder uit te breiden.’

Reageer op dit artikel