nieuws

RSM lanceert European Real Estate Desk

Financieel

RSM lanceert European Real Estate Desk

RSM lanceert in oktober tijdens de internationale vastgoedbeurs Expo Real in München de RSM European Real Estate Desk.

Cliënten van het wereldwijde accountants-, belasting- en financieel adviesnetwerk kunnen zo veel sneller geholpen worden met grensoverschrijdende vastgoedvragen in Europa.

RSM European Real Estate Desk beperkt de focus voorlopig tot de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk. Maar zal uiteindelijk alle Europese landen gaan bestrijken, stelt Onno Adriaansen, initiatiefnemer van het Europese RSM-vastgoedloket. Hij geeft  leiding aan de belastingadviseurs van het vastgoedteam van RSM in Utrecht.

In de Domstad is al enkele jaren de vastgoedkennis van RSM Netherlands gebundeld. Het tien man sterke Nederlandse vastgoedteam bestaat uit fiscalisten, accountants en financieel experts.

Vanwege de Brexit is er voor gekozen om de RSM European Real Estate Desk niet in de Britse hoofdstad maar op het continent te vestigen. RSM wil de European Real Estate Desk geleidelijk uitbreiden ‘zonder borstgeroffel over hoe geweldig internationaal we wel niet bezig zijn.’ Dat past ook bij het mkb-profiel van de cliënten. ‘Wat wij doen is de enorme kennis en ervaring die al in het Europese RSM-netwerk bestaat, beter toegankelijk te maken voor klanten die in de Europese vastgoedmarkt actief zijn zodat zij veel sneller en beter geholpen kunnen worden.’

Voor vragen die niet op Nederland betrekking hebben, verwijst de European Real Estate Desk cliënten dan ook door naar de specifieke RSM-vastgoedspecialist in het land waarop de vragen betrekking hebben.

Meer over de Europese vastgoeddesk van RSM in het septembernummer van Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel