nieuws

‘Aanzienlijke kans op doorstart Witteveen Mode’

Financieel

De kans is groot dat de onlangs failliet verklaarde modeketen Witteveen Mode een doorstart zal maken. ‘Een behoorlijk aantal’ partijen heeft interesse.

‘Aanzienlijke kans op doorstart Witteveen Mode’
Winkel Witteveen Mode in centrum Tilburg

Dat zegt curator Rinke Dulack van advocatenkantoor Van Benthem & Keulen. Met een aantal van hen worden nu gesprekken gevoerd. Sinds het faillissement eind juli werd uitgesproken, sloot een aantal van de circa honderd winkels de deuren. Ook de webwinkel is voorlopig uit de lucht. Door afspraken met de bank kan de exploitatie van de 72 overige winkels volgens de curator op ‘normale wijze’ worden voortgezet.

Ook lopende bestellingen worden nog gewoon uitgevoerd. Het is nog onduidelijk hoe lang het zal duren voordat er duidelijkheid is over een eventuele doorstart, en hoe die er dan uit komt te zien. Wel heeft de curator ‘goede hoop’ dat de werkgelegenheid zoveel mogelijk kan worden behouden.

Reageer op dit artikel