nieuws

CBRE Dutch Office Fund wint IPD-award

Financieel

MSCI heeft CBRE Global Investors erkend voor de uitzonderlijke prestaties van het CBRE Dutch Office Fund. Het CBRE Dutch Office Fund (DOF) heeft het hoogste totaalrendement behaald ten opzichte van de MSCI sector benchmark over drie jaar tot en met december 2015.

Dat meldt CBRE Global Investors. Het CBRE Dutch Office Fund won de IPD European Property Investment Award voor het best presterende specialistische fonds in de Nederlandse markt. Het fonds behaalde een driejaar totaalrendement van 9,25 procent, wat een relatieve outperformance is van 7,95 procent ten opzichte van de sector benchmark.

Ronald van der Waals, Portfolio Director van het CBRE Dutch Office Fund, zegt: ‘Dit is een fantastische prestatie voor het team om deze award te ontvangen voor het tweede jaar op rij. Het team heeft hard gewerkt om onze ambities waar te maken, namelijk het creëren van levendige werkomgeving voor onze huurders en om uitzonderlijke prestaties te leveren aan onze investeerders.’

Het CBRE Dutch Office Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors en beheert 1,4 miljard euro assets under management en bestaat uit 14 kantoorgebouwen.

Reageer op dit artikel